Chiar dacă primăvara acestor zile e capricioasă, sufletele celor care dăruiesc sunt pline de căldură. Un nou început de săptămână și noi gesturi frumoase pentru cei a căror viață a fost profund schimbată de conflictul din Ucraina.

✅O mașină cu 150 de saltele, trimise de o firmă din Târgu Mureș, a ajuns azi în depozitul logistic din Halmeu.

✅Crucea Roșie – Filiala Maramureș, prin bunăvoința doamnei director Manoela Bindiu, a răspuns pozitiv apelului privind nevoia de pachete igienice destinate persoanelor care vin din Ucraina și a donat azi 200 de kit-uri de igienă în depozitul de la Casa Armatei. Pachetele conțin: periuță de dinți, pastă de dinți, batiste igienice, șervețele umede, șampon, gel de duș, dezinfectant de mâini, săpun și absorbante (pentru 100 de pachete).

✅12 persoane cazate în Baia Mare și împrejurimi și-au ridicat direct din depozitul de la Casa Armatei, lucruri de strictă necesitate.

✅Un TIR cu produse de igienă și de curățenie, venit din Germania, prin intermediul Primăriei Comunei Coroieni, a fost descărcat azi în depozitul de la Halmeu.

✅Caritas Maramureș (str. Victoriei, nr. 82/21, tel. 0362401169 interval orar 9 – 15) și-a exprimat disponibilitatea de a ajuta cu alimente, haine, produse de igienă în scopul ajutării refugiaților ucraineni.