Un început de săptămână bogat în activități, derulate în special în depozitul logistic de la Halmeu. Cam așa se poate caracteriza pe scurt ziua de azi.

✅Un transport cu încălțăminte, îmbrăcăminte și alimente din Flevoland – Olanda, regiune înfrățită cu județul Maramureș a ajuns azi la Halmeu.

✅De la Halmeu s-a încărcat un transport de ajutoare trimise de Prefectura județului Bihor. Acestea vor pleca la Ucraina, cu un TIR trimis de Administrația de Stat din Ujgorod. Un al doilea TIR, venit din Ujgorod va pleca mâine, cu sprijinul Clubului Rotary Rahiv în Ucraina.

✅Cele două TIR-uri de la departamentele franceze Tarn și Aude au ajuns la depozitul din Halmeu și vor fi descărcate mâine la depozitul logistic din Halmeu. Urmează ca ajutoarele primite din Franța să ajungă la cei care au nevoie de ele, de asemenea, cu sprijinul Clubului Rotary Rahiv care va asigura mașini pentru transportul acestora de la Halmeu la Ujgorod.

✅O delegație oficială a celor două departamente franceze implicate în sprijinirea victimelor războiului din Ucraina va ajunge în această săptămână în Maramureș, unde se va întâlni cu reprezentanții administrației județene.