Azi a fost una dintre acele zile pline cu emoții și cu lacrimi de bucurie, pentru cei care au pus umărul la transporturile masive de ajutoare care au venit spre depozitele din Baia Mare și Halmeu, dar și care au plecat spre Ucraina.

✅Din depozitul de la Halmeu au plecat azi patru TIR-uri spre destinații diferite din Ucraina; primul la Rotary Club Ujhorod, al doilea până la vamă, unde a fost descărcat pentru ca ajutoarele să fie duse la Rahiv, al treilea la Mănăstirea de măicuțe ”Fericitul Teodor Romja” și al patrulea la Administrația de Stat a Hub-ului din Solomonovo. Transporturile conțin produse de urgentă necesitate pentru populația aflată în nevoie: produse de curățenie și igienă, pături, plăpumi, alimente neperisabile, medicamente și materiale sanitare. Toate aceste transporturi au fost posibile grație eforturile unor oameni cu suflet care au înțeles cât de importantă este solidaritatea în asemenea momente.

✅În depozitul de la Casa Armatei Baia Mare au ajuns azi cantități mari de ajutoare primite din țară și din străinătate. Din Spania, din Roquetas De Mar au fost trimise pături, alimente și produse sanitare printr-un autobuz. Dimineață, la ora 5 la Dej, un microbuz din Baia Mare a preluat ajutoarele pentru a fi aduse în depozit.

✅O altă mașină de 7,5 tone de ajutoare trimise de Fundația ”Fraternitatea” din Germania a ajuns azi la depozitul de la Casa Armatei. Toate produsele primite azi, vor fi sortate, înfoliate și paletate pentru a fi trimise apoi cu transporturi exprese acolo unde e nevoie de ele.