Un final de săptămână plin. O zi în care au venit multe donații și s-au primit multe promisiuni pentru noi transporturi. Prin acestea, se oferă un minim de confort, speranță și garanția solidarității pentru cetățenii ucraineni care fug din zonele de conflict.

✅La depozitul logistic de la Halmeu au ajuns azi ajutoarele promise din Flevoland – Olanda, regiune înfrățită cu județul Maramureș. S-a primit un camion cu alimente, produse sanitare și pături pentru copii.

✅În aceasta săptămână a avut loc o campanie de donații pentru refugiații din Ucraina, în care au fost implicați BSG Amanet & Exchange și Western Union – în calitate de partener.

✅Prin intermediul starețului de la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii de lângă Petrova – Maramureș s-au donat 500 de pături, 500 baterii externe și 500 truse medicale pentru victimele războiului din Ucraina. În incinta mănăstirii sunt cazați 15 copii ucraineni care-și continuă școala în România. Pentru ei BSG Amanet & Exchange a achiziționat 15 penare și 15 ghiozdane.

✅În depozitul logistic de la Sighetu Marmației au ajuns azi 6 microbuze cu alimente din Koblenz – Germania. Acestea vor ajunge la un grup de copii din Vorotca.

✅Un grup de 4 persoane refugiate care locuiesc în Baia Mare au primit azi haine și alimente din depozitul de la Casa Armatei.